Traduceri Syncro Translation

AGENȚIE DE TRADUCERI ȘI IDENTITATE LINGVISTICA
AJUTĂM COMPANIILE SĂ SE EXTINDĂ PE PIEȚELE EXTERNE
✓TEST ✓ASSESS ✓BUY

0721 103 003

TRADUCATORI NATIVI OAMENII DIN SPATELE CALITĂȚII

Suntem promotorii serviciilor lingvistice și grafice de calitate din România. Ne diferențiem prin abordarea extrem de actuală a comunicării și proceselor. Am studiat și implementat tehnologii și proceduri care să facă fluxul de lucru eficient și simplu, atât pentru client cât și pentru staff-ul nostru și furnizori.

Am început ca agenție de traduceri specializată exclusiv în domeniile industriale business-to-business și am devenit prima agenție de identitate lingvistică și vizuală din România – pentru că ne-au cerut-o clienții! Astăzi ne ocupăm de toate materialele unei companii, de la text la detalii grafice și vizuale, ținând cont de detaliile specifice fiecărei limbi și țări de destinație. Lucrăm cu etică și transparență, ne interesează să construim relații durabile și avem un pool de profesioniști testați și validați: traducători străini și traducători români profesioniști, graficieni profesioniști, lingviști experți în diferite domenii de activitate, interpreți, specialiști în branding. Departamentul nostru de Asigurare a Calității asigură training-ul și integrarea fiecărui nou venit în echipă, precum și monitorizarea permanentă a calității conform standardelor ISO.

Asigurăm traducerea oricărui tip de document (broșuri, cataloage, manuale tehnice și de utilizare, fișe de produs, pliante, prospecte, reviste de specialitate, articole științifice, caiete de sarcini, dosare de licitații etc). Pachetele noastre de servicii organizate pe niveluri de calitate asigură flexibilitate și costuri optimizate.

Dragoș

Dragoș

Founding Member

De formare inginer, cu studii de Autocad și o experiență solidă în traduceri tehnice, Dragoș a adus în Syncro o combinație unică de know-how. A preluat din start partea administrativă și gestionează cu succes relațiile de business și cele cu colaboratorii externi.
Fabian

Fabian

Founding Member

Când ai în echipă un analist de risc/beneficii cu experiență solidă de time, task, people și project management , precum și cunoștințe tehnice și de IT, ai “spatele” asigurat. El face zilnic din Syncro o companie high-tech și modernă în tot ceea ce ține de tehnica de lucru.
IONUȚ

IONUȚ

Production Director

Știe tot ce e de știut despre proiectele tale și coordonează întreaga echipă pentru buna derulare a acestora. Îmbină extraordinar calitățile de comunicare cu cele manageriale.
Oana

Oana

Graphic Designer

Pasionată de artă, desen și grafică, Oana transformă documentele și imaginile, astfel încât tot ceea ce ține de grafică, aranjarea în pagină, stil, fonturi etc. să fie exact așa cum iți dorești.

NE MÂNDRIM CU:

700+ TRADUCĂTORI
Colaborăm cu mai mult de 700 de traducători, putem onora cererile de traducere din și în aproape orice limbă. Iar toți traducătorii parteneri respectă valorile Syncro, oriunde s-ar afla.
PESTE 10 ANI EXPERIENŢĂ
Sute de milioane de cuvinte traduse în domeniul medical și tehnic, colaborări frumoase și de durată, clienți mulțumiți și satisfacția lucrului bine făcut, acestea ne încântă zi de zi.
800+ CLIENTI / 100+ ȚĂRI
Lucrăm cu peste 800 de clienți recurenți din toată lumea iar mai bine de jumătate din ei au venit prin recomadări. Am finalizat cu succes mai mult de 7000 de proiecte însumând peste 375000 de pagini traduse și peste 200000 de pagini de DTP.

GARANȚIA CALITĂȚII

Birou intern de asigurare a calității. Trainer intern care formează toți colaboratorii. Certificări la standarde europene.

ORICE FORMAT

Avem birou intern de grafică și DTP. Convertim și procesăm orice tip de fișier. Creăm machete, template-uri, postere, roll-up-uri. Tot ce îți trece prin minte.

SIGURANȚĂ

La noi, rata de retenție a clienților este de peste 95%. Testezi gratuit înainte să comanzi. Convinge-te că ai nevoie de profesioniști!

DESIGN ORIGINAL

Având colaboratori de top cu experiență în creație grafică, livrăm dincolo de imaginația ta.

RAPIDITATE

Tehnologiile şi numărul colaboratorilor ne permit să oferim termene scurte de livrare.

PREȚ

Transparența și etica noastră se regăsesc în toate ofertele de preț trimise de noi. Știi mereu ce plătești, niciun cost ascuns sau în plus.

FLEXIBILITATE

Alegi doar ce ai nevoie. Nu îți băgăm nimic în plus pe gât. Scopul nostru este să livrăm proiectul tău cât mai rapid și mai bine.

PACHETE ALL-IN-ONE

La cerere, îți asigurăm tot ce ai nevoie pentru compania ta într-un singur loc: creație texte și design grafic, branding, digitalizare și promovare.

RECOMANDĂRI

Am preferat întotdeauna să lăsăm clienții să vorbească despre calitatea muncii noastre.

"Colaborăm foarte bine cu Syncro Translation Services, atât pentru interpretariat în cadrul evenimentelor noastre, cât și pentru traduceri. Apreciez calitatea serviciilor pe care le oferă, precum și profesionalismul de care au dat dovadă de fiecare dată. Sunt flexibili, open-minded și pot veni cu propuneri personalizate în funcție de nevoile clientului, ceea ce pe noi ne-a ajutat foarte mult."
Forbes Romania
"EXIMPROD multumeste echipei Syncro Translation Services pentru colaborarea prompta, de calitate si la un inalt nivel de profesionalism in ceea ce priveste prestarea serviciilor de traducere a documentatiilor comerciale si tehnice."
Eximprod
"Mulțumim pentru procesarea foarte rapidă. Am primit în perfectă regulă traducerea.Suntem foarte mulțumiți de profesionalism, calitatea serviciului și timpul de procesare. Intenționăm să continuăm colaborarea precum am stabilit inițial oricând apare câte o nevoie."
Newlong Holland B.V.
"Traducerea profesionistă a meniurilor din română în engleză este importantă pentru aplicația noastră. Cu ajutorul acestora, utilizatorii care comanda de pe aplicația Uber Eats au o experiență mai bună. Syncro a demonstrat că este un partener loial, prompt și serios. Rapiditatea și acuratețea traducerilor mențin acest parteneriat pe termen lung."
Uber Eats
"Syncro este o echipă de profesioniști care i-au traducerea în serios. Știu cu ce ”se mănâncă”, sunt rapizi, oferă prețuri competitive și servicii de calitate. I-am preferat altor furnizori din multe motive: timpi de reacție extrem de reduși, atenție la detalii, timpi de predare foarte buni, disponibilitate, promptitudine. Sunt organizați și preciși dar și prietenoși cu proprii clienți. Recomand cu căldură."
Wamgroup
"Syncro Translation Services ne-a făcut traduceri italiană precise în timpi scurți. Echipa a fost foarte responsivă la cererile și nevoile noastre, lucru care este extrem de important când vorbim de servicii. Există o gramadă de agenții de traducere pe piață, dar cei de la Syncro se dedică efectiv serviciului, calității și toate astea la prețul corect!"
Sika AG
"Persoanele cu care am colaborat, au tratat totul cu maximă seriozitate, profesionalism și promptitudine. Ne-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie, iar termenele de predare ale proiectelor, au fost mai mult decât rapide. Vă multumim și sper sa avem o colaborare cel puțin la fel de bună ca și până acum."
Aston
"Am găsit un partener de afaceri de încredere pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive: traduceri în engleză corecte, profesionalism, seriozitate, promptitudine și corectitudine."
Raptronic
"Lucrăm cu firma de traduceri Syncrotranslation de aproximativ 2 ani și de fiecare dată am primit traducerile solicitate la timp și în formatul dorit. Sunt corecți, eficienți, adevărați profesionisti."
Ifma
"Suntem foarte mulțumiți de promptitudinea și calitatea serviciilor oferite. V-aș recomanda cu încredere și partenerilor."
Gewiss
"Oferte potrivite, promptitudine, calitate și stil. O echipă cu care se lucrează și se comunică eficient, ușor, dar și mai important, rapid."
FSA
"Pentru Dexion, ca parte a unui grup internațional cu birouri în 17 țări unde Romania servește drept centru regional pentru Europa de Est, găsirea unui serviciu de încredere în domeniul traducerii era o necesitate imperioasă.Am folosit numeroase companii de traduceri până am contractat serviciile Syncro Translations, companie care a devenit furnizorul nostru principal în acest domeniu datorită combinației de calitate bună a traducerii, promptitudine, seriozitate și prețuri corecte. ..."
Dexion
"Am început să lucrăm cu Syncro Translation în urmă cu un an. Apreciem profesionalismul lor, serviciile pentru clienți, calitatea traducerilor precum și efortul lor de a îndeplini întotdeauna termenele noastre. Recomandăm cu tărie compania Syncro Translation oricui caută servicii de traducere de încredere."
Eisenberg Paris
"Syncro este pentru noi un partener de încredere, pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive, cele mai importante fiind: traducerea corectă a materialelor, profesionalismul şi seriozitatea de care dă dovadă, livrarea traducerilor întotdeauna la timp şi nu în ultimul rând, flexibilitatea de care am beneficiat atunci cand am avut nevoie. Mulțumim."
Hama
"Lucrăm cu SyncroTranslations de mai mult de un an de zile. Avem un volum mare de traduceri de pagini web în principal şi lunar apelăm la ei. Nu a existat niciun moment de întarziere în predarea lucrărilor, ba mai mult, deseori le-am primit mai devreme decât se stabilise inițial. Prin intermediul SyncroTranslations ajutăm şi partenerii noștri să işi pună la punct paginile web. Suntem foarte multumiți atât de varietatea limbilor străine şi a personalului calificat cât şi de seriozitatea şi disponibilitatea de care dau dovadă."
BET 1128
"Am început colaborarea cu Syncro Translation în speranţa că vom găsi un partener pe care ne putem baza şi în situaţii limită. Acurateţea, seriozitatea, respectarea deadline-urilor şi responsabilitatea cu care tratează solicitarile noastre, ne dovedesc că nu ne-am înşelat. Chiar dacă nu avem o relaţie de parteneriat foarte îndelungată, suntem convinşi că ne aşteaptă o lungă şi frumoasă colaborare pe viitor."
AIC
· © Syncro Translation Services SRL ·