Traduceri Syncro Translation

AGENȚIE DE TRADUCERI ȘI IDENTITATE LINGVISTICA
AJUTĂM COMPANIILE SĂ SE EXTINDĂ PE PIEȚELE EXTERNE
✓TEST ✓ASSESS ✓BUY

0721 103 003

INTERPRETARIAT

Te facem înțeles.
Acolo unde comunicarea se efectuează verbal și în timp real între participanți vorbitori de limbi diferite, interpretarea este o necesitate absolută pentru ca informația să fie transmisă fără distorsiuni și neînțelegeri. Deși poate părea cea mai simplă formă de traducere, nu este. Deloc.
Interpretariatul reprezintă o activitate cât se poate de specializată și solicitantă. Având în vedere cât de importantă este înțelegerea clară dintre participanții la dialog, interpretariatul de calitate cere prezență maximă de spirit, cunoașterea expertă a vocabularului folosit și reprezintă o responsabilitate serioasă pentru interpret.

SYNCRO OFERĂ PATRU CATEGORII DE INTERPRETARE PENTRU DIVERSE CAZURI

DE TRATATIVA
CHUCHOTAJ
CONSECUTIVĂ
SIMULTANĂ
Interpretul de tratative deține vocabularul specializat din zona de business și negociere, are concepte solide de comunicare și PR și are capacitatea de a fi 100% imparțial. Rolul său implică nu doar transmiterea cuvintelor, cât și a conținutului emoțional al dialogului. Poate traduce simultan sau consecutiv, unuia sau mai multor participanți, și are prezență de spirit și flexibilitate, precum și un cod foarte riguros de imagine și conduită. Prestația acestuia poate avea impact asupra rezultatului negocierilor, așa că alegerea unui interpret extrem de competent este foarte importantă pentru businessuri.
De la distanță, tehnica de chouchotaj poate lăsa impresia amuzantă că participantul la comunicare și interpretul sunt doi amici care se revăd la un eveniment și au mereu ceva să își spună „la ureche”. De fapt, aparența aceasta înșală, în realitate interpretul oferindu-i un serviciu foarte serios ascultătorului. Astfel de servicii au relevanța cea mai mare pentru evenimente cu număr restrâns de participanți, precum delegațiile oficiale sau evenimente cu participanți vorbitori de limbi rare. Întrucât specialistul interpret trebuie să stea foarte aproape de client, acesta trebuie să fie o prezență agreabilă, discretă, foarte manierată, și să cunoască anumite reguli de protocol. Vă putem asigura colaborarea cu interpreți de înaltă ținută profesională și comportament ireproșabil.
Interpretarea consecutivă poate părea, la prima vedere, cea mai facilă formă de interpretare. În realitate, acest tip de interpretariat este o adevărată artă. În primul rând, ea necesită o cunoaștere foarte cuprinzătoare și eficace a unui vocabular specializat. Întrucât este nevoie de „înțelegere din gesturi și priviri,” este recomandabil ca interpretul să stea cât mai aproape de vorbitor. Necesită atenție maximă, tehnică lingvistică desăvârșită, limbaj de specialitate și prezență de spirit. Aspectul nonverbal și paraverbal le oglindesc pe cele manifestate de vorbitor, ceea ce înseamnă că specialistul nu poate fi doar o „mașină de tradus,” ci o persoană cu prezență de spirit și dăruire profesională pentru această muncă. Serviciile de interpretariat consecutiv se contactează, de obicei, pentru conferințe, cursuri pe o anumită temă, înfățișări în cadrul proceselor sau în activități de consultanță.
Posibil cea mai solicitantă formă de interpretariat, adecvată pentru evenimente precum cursuri, conferințe, ședințe cu participare internațională, dar totuși omogenă ca limbi vorbite. Interpretariatul simultan este cunoscut ca „traducerea la cască”, se realizează în timp real și presupune un mare efort de atenție din partea interpretului, precum și competențe și abilități foarte bine antrenate. Specialistul este plasat într-o cabină specială și folosește tehnologie audio-video pentru a comunica cu clientul. Datorită intensității efortului mental cerut, interpretul face un schimb de „tură” cu un alt specialist, la un anumit interval de timp. Pentru rezultate optime este necesar să existe o înțelegere prealabilă între cei care vor realiza interpretarea simultană și speakerii evenimentului. Interpretarea simultană de calitate este absolut esențială, întrucât pentru client, interpretul devine vocea și sufletul evenimentului. Așadar, acesta joacă un rol esențial în percepția pe care clientul o are despre eveniment. Din acest considerent, alegerea de servicii de interpretariat simultan de calitate este esențială.

CE ESTE ESENȚIAL PENTRU UN INTERPRETARIAT DE CALITATE?

Interpretul trebuie să aibă, înainte de orice, contact vizual cu vorbitorul. Acest aspect este deosebit de important, deoarece interpretul este aproape o oglindă, într-o altă limbă, a vorbitorului.
Interpretul trebuie să fie specializat în domeniul în care se încadrează subiectul mesajului vorbit. Dacă se vorbește despre medicină, interpretul trebuie să cunoască terminologia specifică pentru a putea să traducă consecutiv, corect și fluent. În acest sens, el trebuie să știe despre ce anume se va discuta înaintea prestării serviciului propriu-zis.

CERINȚE MINIME ȘI OBLIGATORII ÎN MUNCA INTERPREȚILOR

Interpreții trebuie să aibă o pronunție foarte corectă și o voce sonoră, cu un timbru plăcut. Mai trebuie să știe să își dozeze corect și echilibrat tonul și ritmul vorbirii, să fie mereu în sintonie cu vorbitorul. Acesta trebuie să fie atent și la ce se aude în cască, deci trebuie să aibă atenție distributivă. Un interpret profesionist știe cum să vorbească în microfon și cum să respire și să se comporte astfel încât să nu genereze zgomote deranjante.

RECOMANDĂRI

Am preferat întotdeauna să lăsăm clienții să vorbească despre calitatea muncii noastre.

"Colaborăm foarte bine cu Syncro Translation Services, atât pentru interpretariat în cadrul evenimentelor noastre, cât și pentru traduceri. Apreciez calitatea serviciilor pe care le oferă, precum și profesionalismul de care au dat dovadă de fiecare dată. Sunt flexibili, open-minded și pot veni cu propuneri personalizate în funcție de nevoile clientului, ceea ce pe noi ne-a ajutat foarte mult."
Forbes Romania
"EXIMPROD multumeste echipei Syncro Translation Services pentru colaborarea prompta, de calitate si la un inalt nivel de profesionalism in ceea ce priveste prestarea serviciilor de traducere a documentatiilor comerciale si tehnice."
Eximprod
"Mulțumim pentru procesarea foarte rapidă. Am primit în perfectă regulă traducerea.Suntem foarte mulțumiți de profesionalism, calitatea serviciului și timpul de procesare. Intenționăm să continuăm colaborarea precum am stabilit inițial oricând apare câte o nevoie."
Newlong Holland B.V.
"Traducerea profesionistă a meniurilor din română în engleză este importantă pentru aplicația noastră. Cu ajutorul acestora, utilizatorii care comanda de pe aplicația Uber Eats au o experiență mai bună. Syncro a demonstrat că este un partener loial, prompt și serios. Rapiditatea și acuratețea traducerilor mențin acest parteneriat pe termen lung."
Uber Eats
"Syncro este o echipă de profesioniști care i-au traducerea în serios. Știu cu ce ”se mănâncă”, sunt rapizi, oferă prețuri competitive și servicii de calitate. I-am preferat altor furnizori din multe motive: timpi de reacție extrem de reduși, atenție la detalii, timpi de predare foarte buni, disponibilitate, promptitudine. Sunt organizați și preciși dar și prietenoși cu proprii clienți. Recomand cu căldură."
Wamgroup
"Syncro Translation Services ne-a făcut traduceri italiană precise în timpi scurți. Echipa a fost foarte responsivă la cererile și nevoile noastre, lucru care este extrem de important când vorbim de servicii. Există o gramadă de agenții de traducere pe piață, dar cei de la Syncro se dedică efectiv serviciului, calității și toate astea la prețul corect!"
Sika AG
"Persoanele cu care am colaborat, au tratat totul cu maximă seriozitate, profesionalism și promptitudine. Ne-au ajutat ori de câte ori am avut nevoie, iar termenele de predare ale proiectelor, au fost mai mult decât rapide. Vă multumim și sper sa avem o colaborare cel puțin la fel de bună ca și până acum."
Aston
"Am găsit un partener de afaceri de încredere pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive: traduceri în engleză corecte, profesionalism, seriozitate, promptitudine și corectitudine."
Raptronic
"Lucrăm cu firma de traduceri Syncrotranslation de aproximativ 2 ani și de fiecare dată am primit traducerile solicitate la timp și în formatul dorit. Sunt corecți, eficienți, adevărați profesionisti."
Ifma
"Suntem foarte mulțumiți de promptitudinea și calitatea serviciilor oferite. V-aș recomanda cu încredere și partenerilor."
Gewiss
"Oferte potrivite, promptitudine, calitate și stil. O echipă cu care se lucrează și se comunică eficient, ușor, dar și mai important, rapid."
FSA
"Pentru Dexion, ca parte a unui grup internațional cu birouri în 17 țări unde Romania servește drept centru regional pentru Europa de Est, găsirea unui serviciu de încredere în domeniul traducerii era o necesitate imperioasă.Am folosit numeroase companii de traduceri până am contractat serviciile Syncro Translations, companie care a devenit furnizorul nostru principal în acest domeniu datorită combinației de calitate bună a traducerii, promptitudine, seriozitate și prețuri corecte. ..."
Dexion
"Am început să lucrăm cu Syncro Translation în urmă cu un an. Apreciem profesionalismul lor, serviciile pentru clienți, calitatea traducerilor precum și efortul lor de a îndeplini întotdeauna termenele noastre. Recomandăm cu tărie compania Syncro Translation oricui caută servicii de traducere de încredere."
Eisenberg Paris
"Syncro este pentru noi un partener de încredere, pe care îl recomandăm cu căldură din mai multe motive, cele mai importante fiind: traducerea corectă a materialelor, profesionalismul şi seriozitatea de care dă dovadă, livrarea traducerilor întotdeauna la timp şi nu în ultimul rând, flexibilitatea de care am beneficiat atunci cand am avut nevoie. Mulțumim."
Hama
"Lucrăm cu SyncroTranslations de mai mult de un an de zile. Avem un volum mare de traduceri de pagini web în principal şi lunar apelăm la ei. Nu a existat niciun moment de întarziere în predarea lucrărilor, ba mai mult, deseori le-am primit mai devreme decât se stabilise inițial. Prin intermediul SyncroTranslations ajutăm şi partenerii noștri să işi pună la punct paginile web. Suntem foarte multumiți atât de varietatea limbilor străine şi a personalului calificat cât şi de seriozitatea şi disponibilitatea de care dau dovadă."
BET 1128
"Am început colaborarea cu Syncro Translation în speranţa că vom găsi un partener pe care ne putem baza şi în situaţii limită. Acurateţea, seriozitatea, respectarea deadline-urilor şi responsabilitatea cu care tratează solicitarile noastre, ne dovedesc că nu ne-am înşelat. Chiar dacă nu avem o relaţie de parteneriat foarte îndelungată, suntem convinşi că ne aşteaptă o lungă şi frumoasă colaborare pe viitor."
AIC
· © Syncro Translation Services SRL ·